Vacatures

Clayre & Eef is een groothandel in decoratieartikelen. Vanuit ons hoofdkantoor en de magazijnen in Haelen en onze Cash & Carry-vestigingen bedienen wij onze klanten over de hele wereld, maar vooral in Europa. De huidige Clayre & Eef collectie is uitgegroeid tot een compleet assortiment van woonaccessoires die van een huis een thuis maken. Vanuit het hoofdkantoor worden de Clayre & Eef designs nog voornamelijk met de hand getekend en geschilderd, in een charmante, brocante sfeer, die zo typisch is voor Clayre & Eef. Deze landelijke, nostalgische Clayre & Eef-stijl kent zijn oorsprong in het Limburgse dorpje Haelen, gelegen in het prachtige, bosrijke Leudal en onderscheidt zich door een diversiteit in herkenbare en romantische dessins. 
 Vacature verkoopmedewerker (m/v) Cash & Carry Brussel – Trade Mart


Binnen de Trade Mart in Brussel hebben we een verkooplocatie voor onze klanten. We zijn voor deze locatie op zoek naar een verkoopmedewerker (man/vrouw) om ons kleine verkoopteam te versterken. Wat vragen wij van jou?

·        Je bent breed inzetbaar: binnen ons kleine team ben je inzetbaar op alle mogelijke en voorkomende werkzaamheden, van opruimen en inruimen tot op- en ombouw van afdelingen, kassawerkzaamheden, bestellen van artikelen, decoreren van showpresentaties, te woord staan van klanten uit verschillende landen, vooral België en Frankrijk.
·        Je bent inzetbaar op maandag, dinsdag en vrijdag. Dit zijn de dagen waarop onze showroom/cash&carry geopend is.
·        Je bent bereid om iets langer door te werken als de situatie erom vraagt. De klant is Koning. Dat betekent dat de deuren pas dicht gaan als de laatste klant heeft afgerekend. Soms komt het voor dat er een gedeelte van de showroom aangepast moet worden naar een seizoensgebonden item – Kerst, Pasen, zomer, winter – waarbij je hulp wordt gevraagd.
·        Je beheerst de Nederlandse/Franse taal goed of op een aanvaardbaar niveau. In ieder geval voldoende om met een klant in die taal te communiceren.
·        Je hebt kijk op het juist inrichten van schappen met het oog op (nieuw) assortiment en het combineren van producten op stijl en productgroep.
·        Je kunt zelfstandig maar ook in een team werken in een goed tempo, waarbij je geen beperkingen mag hebben ten aanzien van lopen, staan en tillen.


De gevraagde functie eisen:

·        Een grote mate van flexibiliteit qua invulling van de functie;
·        Een goede kennis van de Nederlandse en Franse taal;
·        Recente, relevante verkoopervaring in een soortgelijke organisatie;
·        Representatief en enthousiast;
·        Een klant- en servicegerichte instelling;
·        Commercieel, pro-actief en zelfstandig;
·        Stressbestendig en je werkt graag in een dynamische omgeving;


Wat wij bieden:

·       Een interessante, afwisselende job.
·        Een prima beloning voor alle gewerkte uren.
·        Leuke collega’s in een mooie organisatie.


Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar theo@clayre-eef.com
Vacature weekendmedewerker (m/v) Cash & Carry Venlo 


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste weekendmedewerker voor onze Cash & Carry in Venlo.
(8 uur in de week, bespreekbaar op zaterdag en zondag) 

Werkzaamheden:

- verkoop;

- klanten adviseren;

- producten aanvullen en presenteren.

 

Competenties en vaardigheden:

- affiniteit met de collectie van Clayre & Eef;

- beheersing van de Nederlandse taal;

- beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pré;

- je bent klantvriendelijk;

- ervaring op het gebied van verkoopactiviteiten en het adviseren van klanten is een pré;

- je bent enthousiast;

- je bent in staat zelfstandig te werken.
 

Wij bieden:

 - standplaats: Floralaan 11, Venlo

 - contract voor 8 uur in de weekenden;

 - tijdelijk contract dat bij goed functioneren kan overgaan in een vaste aanstelling.

 

Interesse?

 

Mail dan je sollicitatiebrief samen met je CV en pasfoto naar: susanne@clayre-eef.com Op dit moment zijn alle andere functies binnen Clayre & Eef vervuld en staan er geen vacatures meer open. Mocht je toch geïnteresseerd zijn in een functie binnen onze organisatie, dan kun je natuurlijk vrijblijvend een open sollicitatie sturen. Neem hiervoor contact op met Theo Berben. 
Sollicitatie inclusief cv graag versturen per e-mail »