Vacatures


Clayre & Eef is een groothandel in decoratieartikelen. Vanuit ons hoofdkantoor, de magazijnen in Haelen én onze Cash & Carry-vestigingen bedienen wij onze klanten over de hele wereld, maar vooral in Europa. De huidige Clayre & Eef collectie is uitgegroeid tot een compleet assortiment van woonaccessoires die van een huis een thuis maken. Vanuit het hoofdkantoor worden Clayre & Eef designs nog voornamelijk met de hand getekend en geschilderd, in een charmante, brocante sfeer, die zo typich is voor Clayre & Eef. Deze landelijke, nostalgische Clayre & Eef - stijl kent zijn oorsprong in het Limburgse dorpje Haelen, gelegen in het prachtige, bosrijke Leudal en onderscheidt zich door een diversiteit. 

Vacature hulpkracht Cash & Carry Venlo (m/v)

Ben je enthousiast en kun je goed met mensen omgaan? En wil je graag een bijbaan waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij de hulpkracht die wij zoeken! Als hulpkracht bij onze Cash & Carry in Venlo zorg je ervoor dat de Cash & Carry er netjes uitziet, maar vooral dat de bezoeker een fijne ervaring heeft. Als groothandel in woonaccessoires en kleinmeubelen is bij Clayre & Eef de klant tenslotte koning. Dankzij jou blijft inkopen bij Clayre & Eef een positieve ervaring. 

Werkzaamheden:

- Presenteren van nieuwe producten in de schappen
- Aanvullen van producten die niet meer in de schappen staan
- Ondersteuning bij de verkoop van artikelen 
- Het adviseren van klanten bij de aankoop van nieuwe producten

Competenties en vaardigheden:

- Je bent minimaal 16 jaar
- Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar, in het weekend en optioneel op maandag- en dinsdagavond
- Beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pré. 
- Je bent enthousiast en in staat zelfstandig te werken.  

Wij bieden:

- Een marktconform salaris met vakantietoeslag en vakantiegeld
- De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
- Enthousiaste collega's en een fijne werksfeer
- De mogelijkheid om producten van Clayre & Eef rechtstreeks te kopen
 

Interesse?
Mail dan je sollicitatiebrief samen met je cv en pasfoto naar: susanne@clayre-eef.com Vacature verkoopmedewerker (m/v) Cash & Carry Brussel – Trade Mart

Binnen de Trade Mart in Brussel hebben we een verkooplocatie voor onze klanten. We zijn voor deze locatie op zoek naar een verkoopmedewerker (m/v) om ons kleine verkoopteam te versterken. 


Wat vragen wij van jou?

·        Je bent breed inzetbaar: binnen ons kleine team ben je inzetbaar op alle mogelijke en voorkomende werkzaamheden, van opruimen en inruimen tot op- en ombouw van afdelingen, kassawerkzaamheden, bestellen van artikelen, decoreren van showpresentaties, te woord staan van klanten uit verschillende landen, vooral België en Frankrijk.
·        Je bent inzetbaar op maandag, dinsdag en vrijdag. Dit zijn de dagen waarop onze showroom/cash&carry geopend is.
·        Je bent bereid om iets langer door te werken als de situatie erom vraagt. De klant is Koning. Dat betekent dat de deuren pas dicht gaan als de laatste klant heeft afgerekend. Soms komt het voor dat er een gedeelte van de showroom aangepast moet worden naar een seizoensgebonden item – Kerst, Pasen, zomer, winter – waarbij je hulp wordt gevraagd.
·        Je beheerst de Nederlandse/Franse taal goed of op een aanvaardbaar niveau. In ieder geval voldoende om met een klant in die taal te communiceren.
·        Je hebt kijk op het juist inrichten van schappen met het oog op (nieuw) assortiment en het combineren van producten op stijl en productgroep.
·        Je kunt zelfstandig maar ook in een team werken in een goed tempo, waarbij je geen beperkingen mag hebben ten aanzien van lopen, staan en tillen.


De gevraagde functie eisen:

·        Een grote mate van flexibiliteit qua invulling van de functie;
·        Een goede kennis van de Nederlandse en Franse taal;
·        Recente, relevante verkoopervaring in een soortgelijke organisatie;
·        Representatief en enthousiast;
·        Een klant- en servicegerichte instelling;
·        Commercieel, pro-actief en zelfstandig;
·        Stressbestendig en je werkt graag in een dynamische omgeving;


Wat wij bieden:

·       Een interessante, afwisselende job.
·        Een prima beloning voor alle gewerkte uren.
·        Leuke collega’s in een mooie organisatie.


Geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie naar theo@clayre-eef.comOp dit moment zijn alle andere functies binnen Clayre & Eef vervuld en staan er geen vacatures meer open. Mocht je toch geïnteresseerd zijn in een functie binnen onze organisatie, dan kun je natuurlijk vrijblijvend een open sollicitatie sturen. Neem hiervoor contact op met Theo Berben. 
Sollicitatie inclusief cv graag versturen per e-mail »