Over Clayre & Eef

De echte Eef en Clayre

Clayre & Eef is een (h)echt familiebedrijf!

 

Het begon allemaal in 1994 toen twee broers een groothandel in woontextiel en -accessoires oprichtten. Dit was geen vreemd gebied voor de twee broers. Hun ouders en grootouders gingen ze al voor. Inmiddels bestaat het bedrijf al 25 jaar!
 

Bij het oprichten van het familiebedrijf werd het naar hun oudste zoon en oudste dochter, Claire en Eef, vernoemd. Met trots draagt deze nieuwe generatie nu ook bij aan de ontwikkelingen van Clayre & Eef. Het familiebedrijf zou niet compleet zijn zonder meerdere familieleden en hechte vrienden. Zij maken het bedrijf uniek. Door de combinatie van de oude en de nieuwe generatie ontstaat er een mix van authenticiteit, kennis en vernieuwing.

Vanuit het hoofdkantoor worden de Clayre & Eef designs nog voornamelijk met de hand getekend en geschilderd. De huidige Clayre & Eef collectie is uitgegroeid tot een compleet assortiment van woonaccessoires die van een huis een thuis maken. Landelijk, puur, stoer, romantisch, nostalgisch, industrieel en vintage. Welk stukje Clayre & Eef past in uw huis? Word deel van onze familie!

 

 

Watermolen uit het Leudal